Nou la Alerte.trafic.ro: Free, Start, Profesional, Business

Saptamana aceasta a venit cu cateva schimbari importante ale serviciului Alerte trafic.ro:

  • 4 abonamente noi (Free, Start, Profesional si Business)
  • Posibilitatea de a monitoriza uptimeul oricarui site (chiar si uptimeul concurentilor)
  • Refacerea siteului de prezentare pentru ca acesta sa explice mult mai clar ce este serviciul Alerte, cat costa, ce ofera etc.

Free, Start, Profesional si Business

Alerte trafic.roAbonamentele platite (Start, Profesional si Business) se caracterizeaza prin: 3 tipuri de monitorizari (uptime, timp de incarcare si pagini de eroare), rapoarte detalitate pentru fiecare tip de monitorizare, analiza erorilor, verificari la fiecare minut, alerte SMS incluse, asistenta live.

Iata si prin ce se diferentiaza cele 3 abonamente platite:

  • Start – este recomandat pentru monitorizarea unui singur site prin cele 3 tipuri de monitorizari. Abonamentul include 10 alerte prin SMS. Costul este de 20 de euro/an.
  • Profesional – este recomandat pentru monitorizarea a 3 siteuri (9 monitorizari). Sunt incluse 30 de alerte prin SMS. Costul este de 50 de euro/an.
  • Business – este recomandat pentru monitorizarea a 10 siteuri (30 de monitorizari). Sunt incluse 100 de alerte prin SMS. Costul este de 150 de euro/an.

Important! Nu riscati nimic daca incercati unul din abonamentele Alerte: toate beneficiaza de 30 de zile de perioada de proba, timp in care puteti renunta oricand la cont.

Abonamentul Free este recomandat siteurilor mici, pentru care o investitie de 20 de euro (costul unui abonament Start) nu se justifica in acest moment. Abonamentul Free include o monitorizare de uptime si alerte prin email. Spre deosebire de abonamentele platite, verificarile se fac la 10 minute, nu sunt disponibile monitorizarile de timp de incarcare si pagini de eroare si nu se trimit alerte prin SMS.

Monitorizarea de uptime disponibila pentru toate siteurile

Pana la aceasta versiune, pentru a monitoriza uptimeul unui site era nevoie ca acesta sa fi fost inscris in trafic.ro. Aceasta conditie a fost eliminata.

De exemplu, puteti sa monitorizati siteul propriu, chiar daca acesta nu e inscris in trafic.ro, sau puteti sa monitorizati siteurile concurentilor si veti afla cand acestia au probleme.

Monitorizarile de timp de incarcare si pagini de eroare sunt in continuare dependete de scriptul trafic.ro.

Site nou + Blog

Siteul de prezentare al serviciului Alerte a fost refacut. Acum este mai clar ce este serviciul Alerte trafic.ro , cum functioneaza fiecare monitorizare (uptime timp de incarcarepagini de eroare), cat costa si ce ofera.

Inscrierea se poate face fie cu un cont trafic.ro, fie prin crearea unui cont nou.

Bonus gratuit de 10 euro

La achizitionarea oricaruia din abonamentele cu plata, primiti gratuit pentru un an abonamentul Standard trafic.ro pentru un site la alegere.

Va invitam sa incercati Alerte.trafic.ro si sa ne spuneti parerea voastra.

This entry was posted in Studii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>