Infografic JavaScript: Facebook afecteaza cel mai mult timpul de incarcare a siteurilor

Limbajul JavaScript este folosit de majoritatea siteurilor pentru a afisa reclama, pentru monitorizarea vizitatorilor sau pentru a adauga diverse functionalitati paginilor web.

Desi acest limbaj este indispensabil pentru webul de astazi, unul dintre dezavantajele majore este ca fiecare fisier JavaScript poate adauga secunde importante la timpul de incarcare a paginilor, afectand astfel experienta de navigare a utilizatorilor.

Acest plus adaugat timpului de incarcare a fost punctul de plecare pentru un studiu pe care l-am facut recent si ale carui rezultate vi le prezentam in articolul de fata.

Practic, am vrut sa vedem care sunt cele mai importante utilizari ale JavaScriptului pe siteurile romanesti, cum este afectat timpul de incarcare, dar si sa testam cateva dintre cele mai intalnite mituri privind acest limbaj.

Mai jos aveti aveti rezultatele studiului sub forma unui infografic conceput de partenerii nostri de la Quickdata (click pe infografic pentru 100%):

Infografic JavaScript

Infografic JavaScript

Asteptam comentariile voastre.

PS: Nu uitati ca puteti sa monitorizati 24/7 timpul de incarcare a siteului vostru prin serviciile oferite de Alerte trafic.ro

This entry was posted in Studii and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Infografic JavaScript: Facebook afecteaza cel mai mult timpul de incarcare a siteurilor

  1. Pingback: Nou la Alerte.trafic.ro: Free, Start, Profesional, Business | Blog trafic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>