Acord de utilizare

1. Acceptul dumneavoastră

Prin utilizarea serviciului nostru, clientul declara ca a citit si ca accepta acest document intitulat “Termeni si conditii”, acceptare neconditionata a celor prevazute de acest document.

2. Date cu caracter personal

Prin completarea datelor personale in formularele de pe site, clientii sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament si isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de trafic.ro. De asemenea, utilizatorii isi dau acordul si referitor la primirea pe viitor a informatiilor despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct. De asemenea, prin utilizarea serviciului ne confirmati dreptul nostru de a utiliza numele site-ului inscris in orice comunicari comerciale, putand sa facem referire la clientii serviciului nostru.

Datele cu caracter personal precum: numele, numarul de telefon, siteul sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care le transmiteti prin completarea formularului online vor fi folosite in conformitate cu Politica de confidentialitate, aflata la adresa http://stat.trafic.ro/politica-de-confidentialitatee.

3. Reguli de utilizare

Serviciul Alerte (denumit in continuare “Alerte”) este furnizat “asa cum este” si “asa cum este disponibil”. Noi nu garantam accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile noastre. Utilizarea serviciilor noastre poate sa fie influentata de numerosi factori aflati in afara controlului nostru.

Utilizarea serviciului Alerte trafic.ro in scop ilegal sau abuziv conduce la anularea contului de utilizator pe site-ul nostru. In acest caz nu se vor restitui, partial sau in totalitate, niciuna din platile efectuate catre Alerte. Alerte isi rezerva dreptul de a decide ce se considera utilizare in scop ilegal sau abuziv.

Alerte nu ofera niciun fel de garantii privind corectitudiunea datelor colectate de serviciu sau privind coruperea sau pierderea acestor date.

Trafic.ro isi rezerva dreptul de a inchide serviciul Alerte oricand. In acest caz se va emite o notificare cu 30 de zile inainte pe emailul asociat contului Alerte la inscriere. In cazul in care trafic.ro va proceda la inchiderea serviciului, utilizatorii vor primi sumele de bani platite, proportional cu perioada pentru care nu vor mai fi prestate serviciile.

a. Crearea contului

Crearea contului pentru utilizarea serviciului Alerte se face prin completarea formularului de inscriere. Formularul de inscriere va putea fi accesat doar dupa ce utilizatorul va alege un abonament din cele propuse in cadrul paginii de planuri tarifare.

In momentul completarii formularului de inscriere, utilizatorul poate alege sa acceseze contul sau Alerte cu acelasi email si aceeasi parola ca si contul trafic.ro (in cazul in care detine un cont trafic.ro) sau poate sa indice o noua adresa de email si o noua parola.

Clientul este singurul responsabil de pastrarea securitatii contului si se obliga sa nu comunice niciunui tert adresa de email sau parola utilizate la accesarea contului.

b. Perioada de proba

Perioada de proba presupune utilizarea gratuita timp de 30 de zile a serviciului Alerte trafic.ro in cazul in care la inscriere s-a ales unul din abonamentele platite.

Fiecare client unic al serviciului Alerte (persoana fizica sau entitate juridica) poate beneficia o singura data de perioada de proba si doar in momentul crearii contului la serviciul Alerte.

In timpul perioadei de proba nu se poate schimba tipul de abonament.

c. Abonamentul Free

Pentru fiecare utilizator unic se poate activa un singur cont gratuit pentru fiecare .

Abonamentul FREE poate fi modificat sau anulat oricand de trafic.ro fara o notificare in prealabil catre utilizator. Alerte va mentiona desfiintarea sau modificarea abonamentului FREE in cadrul site-ului sau.

d. Abonamentele platite

Alerte este un serviciu la care clientii au acces in baza unui abonament anual. Serviciul Alerte pune la dispozitia clientilor sai mai multe tipuri de abonamente platite, fiecare avand o serie de caracteristici si preturi diferite. Toate abonamentele disponibile sunt prezentate in cadrul site-ului, precum si caracteristicile generale ale acestora.

Prima plata a abonamentului

In cazul in care la sfarsitul celor 30 de zile de proba, utilizatorul nu notifica Alerte de intentia de a inceta abonamentul, atunci Alerta va considera ca utilizatorul a confirmat abonamentul selectat.In acest sens utilizatorul va intra automat pe unul din abonamentele platite, conform alegerii facute la inscriere si va avea 5 zile la dispozitie pentru a efectua plata.

Abonamentul la serviciul Alerte va fi reinnoit automat pana la anularea contului.

Plati ulterioare ale abonamentului

La finalul fiecarui an de abonament clientul trebuie sa efectueze o noua plata a abonamentului cel tarziu in ziua in care expira abonamentul curent.

Plati pentru SMS-uri suplimentare

Abonamentele platite contin un numar de alerte SMS incluse in abonament. SMS-urile neutilizate intr-o luna nu se reporteaza in luna urmatoare.

Clientii pot opta sa achizitioneze suplimentar pachete de SMS-uri. SMS-urile cumparate au o durata de valabilitate egala cu durata valabilitatii abonamentului incheiat.de durata de valabilitate.

Tipurile de abonamente

Caracteristicile tipurilor de abonamente variaza in functie de: numarul si tipul de monitorizari, numarul de contacte, numarul de alerte prin email si prin SMS, tipul de asistenta, pret.

Trafic.ro poate modifica oricand oricare din tipurile de abonamente cu notificarea in prealabil a clientilor afectati. Clientii afectati pot alege returnarea banilor proportional cu perioada ramasa din abonament sau pot alege sa modifice tipul de abonament, conform punctului f.

Trafic.ro poate elimina oricand oricare dintre tipurile de abonamente cu notificarea in prealabil a clientilor afectati. Clientii afectati pot alege returnarea banilor proportional cu perioada ramasa din abonament sau pot alege sa modifice tipul de abonament, conform punctului f.

e. Modificarea tipului de abonament la cererea clientului

Clientii pot opta pentur modificarea tipului de abonament printr-un email trimis pe adresa supor@alerte.trafic.ro. Emailul trebuie trimis de pe adresa asociata contului Alerte.

Modificarea tipului de abonament poate fi facuta in 2 modalitati:

  • Upgrade Modalitatea “upgrade” presupune alegerea unui abonament extins, avand mai multe beneficii. In aceasta situatie perioada de valibilitate se recalculeaza dupa formula: perioada de valabilitate ramasa din abonamentului initial calculata in momentul cererii de modificare a tipului de abonament * (pret abonament initial/ pret abonament nou).
  • Downgrade Modalitatea “downgrade” presupune alegerea unui abonament redus ca facilitati. In acest caz perioada de valibilitate se recalculeaza dupa formula: perioada de valabilitate ramasa din abonamentului initial calculata in momentul cererii de modificare a tipului de abonament * (pret abonament initial/ pret abonament nou).

In cazul in care clientul doreste sa treaca de la un abonament platit la unul gratuit, acesta va pierde perioada ramasa din abonamentul platit. In acest caz nu se restituie niciuna din platile efectuate catre Alerte anterior solicitarii modificarii.

f. Anularea contului

Anularea contului se face prin selectarea acestei optiuni din sectiunea de Abonamente sau printr-un email trimis pe adresa supor@alerte.trafic.ro. Emailul trebuie trimis de pe adresa asociata contului Alerte.

In cazul in care clientul doreste anularea unui cont care beneficiaza de un abonament platit, acesta va pierde perioada ramasa din abonamentul platit. In acest caz clientul nu va primi inapoi niciuna din platile efectuate catre serviciul Alerte.

4. Functionarea serviciului Alerte

Serviciul Alerte ofera monitorizarea performantelor siteurilor si emiterea de alerte prin SMS si/sau email in momentul in care sunt identificate probleme.

a. Utilizarea celor 3 tipuri de monitorizari

Prin intermediul serviciului Alerte se pot monitoriza 3 indicatori esentiali pentru performantele siteurilor: uptime, timp de incarcare, pagini de eroare.

Este necesar ca accesul robotilor care fac verificarile sa nu fie in niciun fel restrictionat de catre beneficiarii serviciului sau de catre terti.

Monitorizarea de uptime

In acest caz nu este nevoie decat de indicarea paginii care se doreste a fi monitorizata.

Monitorizarea de timp de incarcare

E necesar ca siteul monitorizat sa fie inscris in trafic.ro, iar pe paginile care se doreste a fi monitorizate sa fie inclus un script suplimentar.

Monitorizarea de pagini de eroare

E necesar ca siteul monitorizat sa fie inscris in trafic.ro, iar in paginile care se doresc a fi monitorizate va fi inclus un script suplimentar.

5. Utilizarea continutului

Site-ul si toate elementele ce il compun, incluzand, fara limitare toate textele si imaginile care sunt incarcate pe acest site sunt in propietatea si sub dreptul de autor (copyright) al trafic.ro sau al S.C. Gazduire Web S.R.L. Orice text sau imaginie care consta intr-o marca, logo sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a trafic.ro sau a S.C. Gazduire Web S.R.L. sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui text sau imagine, cu exceptia celor prevazute in Reguli de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului textului si imaginilor. De asemenea, va informam ca trafic.ro si S.C. Gazduire Web S.R.L. isi vor asigura si vor impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

6. Limitarea raspunderii

S.C. Gazduire Web S.R.L., trafic.ro alaturi de directorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor www.trafic.ro nu sunt raspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului, serviciilor si informatiilor oferite de trafic.ro.

S.C. Gazduire Web S.R.L., trafic.ro alaturi de directorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor www.trafic.ro nu sunt raspunzatori pentru modul in care va administrati parola si detaliile de cont. Pastrarea acestor date confidentiale ramane in totalitate in responsabilitatea dumneavoastra.

trafic.ro nu ofera nicio garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, pentru continutul de pe site-urile monitorizate, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii inregistrati, inclusiv pentru continutul postat de catre utilizatori pe bloguri, intreaga raspundere apartinand acestora.

Limitarile de mai sus se vor aplica indiferent daca partile mentionate au fost sau nu avertizate sau ar fi fost constiente de posibilitatea aparitiei daunelor de orice natura.

7. Dispozitii finale

Alerte isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document, fara notificare prealabila.